Скіндер Наталія Вадимівна


Викладач


Дизайн

Освітньо-професійна програма “Готельно-ресторанна справа”

Діловодство

Освітньо-професійна програма “Маркетинг”

Освітньо-професійна програма “Ресторанне обслуговування”

Освітньо-професійна програма “Зберігання, консервування та переробка м’яса”

Етика ділового спілкування

Освітньо-професійна програма “Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів”

Етика й естетика

Освітньо-професійна програма “Туристичне обслуговування”

Історія української культури

Освітньо-професійна програма “Туристичне обслуговування”

Культурологія

Освітньо-професійна програма “Комерційна діяльність”

Освітньо-професійна програма “Ресторанне обслуговування”

Освітньо-професійна програма “Виробництво харчової продукції”

Освітньо-професійна програма “ Зберігання, консервування та переробка м’яса”

Освітньо-професійна програма “Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів”

Освітньо-професійна програма “Фінанси і кредит”

Професійний етикет

Освітньо-професійна програма “Туристичне обслуговування”

Соціологія

Освітньо-професійна програма “Ресторанне обслуговування”

Освітньо-професійна програма “Туристичне обслуговування”

Освітньо-професійна програма “Виробництво харчової продукції”

Освітньо-професійна програма “Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів”