Цуркан Микола Михайлович


Викладач,
кандидат
технічних наук,
доцент


Автоматизація виробництва

Освітньо-професійна програма “Зберігання, консервування та переробка м’яса”

Основи охорони праці

Освітньо-професійна програма “Туристичне обслуговування”

Процеси та апарати харчових виробництв

Освітньо-професійна програма “Зберігання, консервування та переробка м’яса”

Основи проектування

Освітньо-професійна програма “Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів”

Безпека життєдіяльності

Освітньо-професійна програма “Ресторанне обслуговування”

Освітньо-професійна програма “Туристичне обслуговування”

Основи теплотехніки

Освітньо-професійна програма “Зберігання, консервування та переробка м’яса”

Технологічне устаткування галузі

Освітньо-професійна програма “Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів”

УСТАТКУВАННЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

Освітньо-професійна програма “Виробництво харчової продукції”