Балашова Оксана Валеріївна


Викладач, спеціаліст II категорії


Фізична і колоїдна хімія

Освітня-професійна програма “Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів”

Аналітична хімія

Освітня-професійна програма “Виробництво харчової продукції”

Освітня-професійна програма “Зберігання, консервування та переробка м‛яса”

Освітня-професійна програма “Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів”

Загальна біохімія

Освітня-професійна програма “Виробництво харчової продукції”

Освітня-професійна програма “Зберігання, консервування та переробка м‛яса”

Біохімія

Освітня-професійна програма “Виробництво харчової продукції”

Освітня-професійна програма “Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів”

Загальна та харчова хімія

Освітня-професійна програма “Виробництво харчової продукції”

Фізична і колоїдна хімія

Освітня-професійна програма “Виробництво харчової продукції”

Освітня-професійна програма “Зберігання, консервування та переробка м‛яса”