АШТАЄВА НАТАЛІЯ ЛЕОНІДІВНА


Викладач


Організація виробництва хлібопекарного, макаронного, кондитерського виробництва та виробництва харчових концентратів

Освітня-професійна програма “Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів”

Процеси та апарати харчових виробництв

Освітня-професійна програма “Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів”

Організація виробництва в закладах ресторанного господарства

Освітня-професійна програма “Виробництво харчової продукції”

Процеси та апарати харчових виробництв

Освітня-професійна програма “Виробництво харчової продукції”

Безпека життєдіяльності та охорона праці

Освітня-професійна програма “Готельно-ресторанна справа”

Кейтеринг

Освітня-професійна програма “Готельно-ресторанна справа”

Освітня-професійна програма “Ресторанні технології”

Організація ресторанного обслуговування

Освітня-професійна програма “Туристичне обслуговування”